Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Hannah Lind Kareliusson - 22 februari 2011 19:41

Har nyss varit ute och gått, det va kallt. Fråga min vän om ni inte tror mej , ho förfrös låren "/ eller ¨så kan ni juh bara sticka ut näsan utanfr dörren för då tänker jag också att de kan sticka till lite :)

 

 Vet ni ? jag har världens bästaste svärmor. Hon tipsa om ett jobb idag så imorgon ska jag på ett möte och få inloggningsuppgifter mm.. Ska bli riktigt bra de :) Min älskade ska på bio med morfar imorron så jag åker hem dirr efter mötet för att träffa min efterlängtade marie ch hennes dunderklump Casper!Och så ska vi göra våfflor för våran mamma ska på personalmöte serrni.

 

Nu är det helt bestämt att Jackiie ska börja tränas lite införr agility. Som vi ska träna mer på senare i sommar. Något jag tror min hund skulle uppskatta. Det träningen kan nog va bra för henne och för mej så jag kan lära mig förstå hundens behov mer.. En hund som min nöjer sej inte med dagliga prommenader. Den måste få mer än så.. Så det är bara att börja träna på små saker.

 

Hannah

-.-

Av Hannah Lind Kareliusson - 22 februari 2011 13:41

Nu har jag suttit här hemma i veckvis och tänkt på att jag snart nog går in i väggen , Jag har blivit något deprimerad av att bara sitta hemma och inte få komma ut och göra något. Men så skrev min kära svärmor ett medelande till mej på Facebook. Det va ett tips på ett jobb. Jag har sökt denna människa i flra veckor i rad nu. Men hon har aldrig varit anträfbar. Men NU! Ärhon de :D Båda två svara idag så imorgon ska jag till Torsby på ett möte med anställningsbeslut åsv. Nu är jag GLAAAAD :D

Uuuups, Rickard kommer snart hem så jag måste  göra nått. Tjaaao -.-

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Jag lever mitt liv nu idag, istället för att vänta.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

älskar du någon ?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hannah

Hannah

  

Min Gästbok

Tummen upp!

Jack


Ovido - Quiz & Flashcards