Alla inlägg under januari 2012

Av Hannah Lind Kareliusson - 10 januari 2012 20:34

Bilder sejer mer än tusen ord, vilket jävla ordspråk. jag tror inte ett dugg på det där, sej tusen ord om en av bilderna i inlägget nedanför.. Jag kan inte iaf, jag har varken fantasi eller ork för det. Men nu idag började väl ändå ett utav världens bästa program, Mästerkocken. Det finns inge bättre program för mej än just det, samt vad blir det för mat med Per Moberg, eller halv åtta hos mej. Jga älskar matlagnings program, men jag har aldrig tid eller lust att stå i flera timmar för att äta en rätt som är borta på tre minuter av hungriga magar.. Nej men ibland när jag är på humör och min kärlek hjälper mej kan det hända att det blir nått mer. Natten som kommer tillbringar jag i Rådom. Jag jobbar imorgon och då behöver jag inte gå upp så tidigt.. Natten blir alltså lung.. Så underbart..

 Nu måste jag förstå min väg...

Av Hannah Lind Kareliusson - 10 januari 2012 18:15

 Visar bara bilder, som jag tycker är värdiga att publiceras..




            




Av Hannah Lind Kareliusson - 9 januari 2012 21:21

Jag skrev inget här igår, jag mådde så förbannat dåligt. Det är otroligt hur illa allt va i min värld. jag kunde lika gärna ha tagit livet av  mej såå otroligt obehaglig känsla var de. Både mensverk och tandvärk.. Ni läste nog visst rätt. TANKVÄRK! fan så inihelvete ont det kan göra. Varfje gång jag sväljer känns det som om hela huvudet ska sprängas.. Nog om det , jag sov till och från igår därför blev det som sakt inge skrivande.. Men nu idag förstår ni så har jag dessvä'rre bråttom när jag skriver, maten står på spisen och min stora kälek ska snart använda den här datorn för att spela poker, min guldklimp som aldrig i livet skulle kunna slå mej i det otroligt roliga spoelet.. jag kan.. idag är dagen då jag varit på återbesök,  jippie. men allt har gått bra och jag känner hur den tunga stenen släpper från bröstet.. åå så skönt att den är borta... Jackiie har fått sin träning fäör dagen, vad ens skriver jag för ? det är ju bara ett värdelöst inlägg. det är ju förhelvete inte ens någon som nån av er vilol läsa ? nej jag orkar inte stanna här.

Av Hannah Lind Kareliusson - 7 januari 2012 21:56

Min pojkvän ger mej dagligen inspration till att skriva något, han får mej efter varje bråk att inse vad kärlek är. men han har det inte lätt.

Här kommer bitterfittan Hannah som har lust att leka Hitler ikväll, klaga lite på onödiga saker som kan leda till den ena och andra hur som helst. Jag fortsätter att bara hacka. Det är precis som om jag lever för det jag säger oftast saker som jag ite menar. Saker jag får en otrolig ångest över att jag någonsin yttrat mej om. hur kan jag vara så känslo kall i dessa lägen? jag älskar ju honom mest av allt på hela jorden. men ändå leker jag Hitler som om det vore ett vanligt beteende av en lantkossa som mej , Nej , jag måste sluta med det här nu innan det går för långt. Hur skulle det då gå? Nej gud bevare mej väl.. Jag blir kvar här på samma adress en natt till för att få mina synder förlåtna, och hoppas på att morgondagen blir bättre. Jag älskar honom och vi måste lära oss förstå varann. Jaa så är det at ha ett förhållande. det går som på en bergochdahl bana dagligen. Men nu ska jag bli bra. Jag ska bli så bra ....


Idag har vi lekt av oss i badhuset, gjort lite motions simmning och plaskat i badpoolen med barnen. Det är väl det hela dagen har gått ut på. Vara med barnen . Göra dom lyckliga för nån timme innan hemfäärd. Nu sittter jag bara här vid min syster,vän och framtida alkolist kompis. Jag har bestämt att vi ska sitta på varsin parkbänk när vi blir gammla istället för att vara på två olika ålderdoms hem där allt går på rutin. Tvättas, matas,vila,matas,vila,blöjbyte,matas och sova.. Vilket liv. Nej då sitter jag hellre på en bänk och funderar på hur livet kunde gå så jävla snett. Vi får väl se, hur framtiden blir. det är juh inte jag som bestämmer det utan den är ju redan bestämmd utan vad det är jag tror då. Det märker man . men man måste leva dagen som om det vore den sista. Nej om man skulle kunna bestämma ändåå. men nej . Amen och min heliga gud, Nu måste jag reda ut mitt liv..

Av Hannah Lind Kareliusson - 6 januari 2012 21:56

Det kanske inte syns men jag är så jävla trött.. Så inihelvete trött är jag idag, Jag kan somna när som helst här nu.. Baaaaah, 11 timmars passet är nu avklarat så nu blir det bara vila igen. På samma adress som igår.. Jag sover här borta en natt till för jag sov så otroligt bra här. Jag vakna innan väckarklockan imorse och va faktist pigg. Underbara jag, som lär av misstagen jag gör.. Så jag provar inatt igen. Kärleken klarar sej alltid!

Idag har jag haft en underbart bra dag på jobbet. Vi bakade bullar, sockerkaka, mjuk pepparkakaa. Och båda dom sjönk.. Resten kan ni nog räkna ut va ? eller? ni kanske inte förstår vad det va jag skrev? men för mej är det en självklarhet eftersom jag va med om denna roliga upplevelse? Det blev många skratt vill köksbordet idag.. Bevare mej gud för att du unnar mej detta. På vägen hem stanna ja till vid min syster K* för att låna hennes bok, Dyngkåt och hur helig som helst! Av Maria skäringer. Hon är allt för underbar ho dään tösen see uuhjamejja..

Jag får väl börja läsa den snart så jag nån gång kommer in i den. Det är min fredag det. Vila ochen bok. Låter som om jag är värsta livsnjutaren men njaa.. jag vet inte det.. Förut kom jag hem.. Då hademin kärlek lagat mat till mej, gud vad han är underbar. Han är personen som jag aldrig skulle klara mej utan, personen som kan finnas till för alla. Han är en "alltiallo" person min kärlek, Han lämnar ingen utanför.. Han är mitt allt. Min framtid.. Hannah och Rickard, Rickard och Hannah.. det spelar ingen roll hur man än vänder och vrider på det så låter det så bra, så himla rätt.. Vi kanske är menade för varandra. I nuet! men alla borde leva sitt liv nu idag, istället för att vänta!





Jag kommer aldrig lämna dej lille älskade vän!


 


Av Hannah Lind Kareliusson - 5 januari 2012 21:45

Känns som om jag vore bakfull, nej fy vilken huvudvärk jag har!


Godnatt världen..



 

Av Hannah Lind Kareliusson - 5 januari 2012 20:00

Hennes texter är underbara, väldigt inspererande och välbehövliga.. Jag känner igen mej i henne, hon har många olika roller. hon är en brud med klass och stil.. Jaa, henne får jag aldrig nog v, kvinnan som är min förebild, kvinnan som jag alltid vill minnas, kvinnan jag vill se mer av.. Hon betyder helt enkelt. Men nu sitter jag här i nuet och har en syster som tjatar om ett dator byte för hon ska spela. Maten har vi redan slängt i oss så nu väntar vilan, Äntligen. bara få ligga och njuta av livet med Colin lutandes mot min axel, han somnar nog snart. Han ser helt utsliten ut stackarn.. Så nu när TopCat går varm på tv glider hans ögonlock längre och längre ner.. Men han är samtidigt en jobbig en, han går runt datorn ocg trycker på knappar och försöker dra ut internett sladden.. GAAH! Nej nu behöver jag vilan. och den där efterlängtade ciggaretten jag väntat på ungefär hela dagen.. Den ska jag ta n innan det blir försent...


 

Presentation

Jag lever mitt liv nu idag, istället för att vänta.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

älskar du någon ?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hannah

Hannah

  

Min Gästbok

Tummen upp!

Jack


Ovido - Quiz & Flashcards